Ecem Uzun

Ecem Uzun
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.6.1992
Doğum Yeri:İstanbul

Türk dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilk adımını Ülker reklamında atmıştır. Daha sonra birçok dizide rol almıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Ecem Uzun, sırasıyla Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim gibi dizilerde önemli roller almıştır. Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde rol almıştır. 2016 yılında Reha Erdem'in Koca Dünya adlı filminde ve Yeşim Ustaoğlu'nun Tereddüt filminde rol almıştır.

Filmografi

2016 Koca Dünya
2016 Buz Devri: Büyük Çarpışma (Seslendirme)
2016 Aşk Yalanı Sever (TV Dizisi)
2015 Tereddüt
2012 Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Seslendirme)
2011 Küçük Sırlar  (TV Dizisi)
2009 Ah Kalbim (TV Dizisi)
2008 Pulsar (TV Dizisi)
2007 Gönül Salıncağı (TV Dizisi)
2007 Geniş Zamanlar (TV Dizisi)
2004 Aliye (TV Dizisi)

Tiyatro

Savaş

Ödüller

2016 23. Uluslararası Adana Film Festivali - Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu, Koca Dünya
2016 53. Altın Portakal Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu, Tereddüt
2016 53. Altın Portakal Film Festivali - Uluslararası Yarışma En İyi Kadın Oyuncu, Tereddüt

Görev Aldığı Yapımlar

Ecem Uzun Fotoğrafları

Ecem Uzun Fotoğrafları Ecem Uzun Fotoğrafları Ecem Uzun Fotoğrafları Ecem Uzun Fotoğrafları Ecem Uzun Fotoğrafları