Eddie Marsan

Eddie Marsan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.6.1968
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktör.

Tam adı Edward Maurice Charles Marsan'dır. Mission: Impossible III (2006), Sixty Six (2006), V for Vendetta (2006), Hancock (2008), Sherlock Holmes (2009), Gangster No. 1 (2000), 'Ultimate Force' (2002), War Horse (2011), Sherlock Holmes: Gölgeler Oyunu (2011), The Best of Men (2012) ve Dünyanın Sonu (2013) filmleriyle tanınmıştır. Ayrıca Showtime'nın TV dizisi Ray Donovan'da Terry ve BBC tiyatrosu Jonathan Strange ve Bay Norrell'da Bay Norrell olarak yer aldı.

2008'de Happy-Go-Lucky filmindeki rolüyle Londra Film Eleştirmenleri Dairesi Ödülü ve Ulusal Film Eleştirmenleri Derneği'nin En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Filmografi

2019 Abigail
2019 Feedback
2019 Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Deli ve Dahi
2018 Vice
2018 White Boy Rick
2018 Mogli: Orman Çocuğu (Seslendirme)
2018 Entebbe'de 7 Gün
2018 Deadpool 2
2017 Sarışın Bomba
2017 Mark Felt: Beyaz Saray'a Yıkım Getiren Adam
2016 The Limehouse Golem
2016 İstisna
2016 Cinayet Çıkmazı
2016 Aşkın Çekimi
2015 Doğruyu Söyle
2014 X+Y
2014 Tanrının Unuttuğu Yer
2013 Still Life
2013 Pislik
2013 Dünyanın Sonu
2013 Dev Avcısı Jack
2012 Pamuk Prenses ve Avcı
2012 I, Anna
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
2012 A Running Jump (Kısa Film)
2011 Tyrannosaur
2011 Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Savaş Atı
2011 Junkhearts
2010 Thorne: Scaredycat
2010 Man and Boy (Kısa Film)
2010 Londra Bulvarı
2009 Heartless
2009 The Disappearance of Alice Creed
2009 Sherlock Holmes
2008 Happy-Go-Lucky
2008 Hancock
2008 Faintheart
2008 Ben ve Orson Welles
2007 Şeker Kız Candy
2007 Grow Your Own
2006 Sixty Six
2006 Sihirbaz
2006 Miami Vice
2006 Görevimiz Tehlike III
2005 Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 V - V for Vendetta
2005 The Secret Life of Words
2005 The Last Hangman
2005 The Headsman
2005 Maç Sayısı
2005 Beowulf ve Grendel
2004 The Rocket Post
2004 Hemşire
2003 Cheeky
2003 AfterLife
2003 21 Gram
2002 Post (Kısa Film)
2002 New York Çeteleri
2001 The Emperor's New Clothes
2001 The Bunker
2000 Peaches
2000 Gangster No. 1
1999 This Year's Love
1999 Mad Cows
1999 Janice Beard 45 WPM
1998 Tehlikenin Pençesinde
1997 The Man Who Knew Too Little
1987 Empire State

Televizyon

2019 Ray Donovan
2017 Urban Myths
2016 Galavant
2015 River (Mini Dizi)
2015 Jonathan Strange & Mr Norrell (Mini Dizi)
2013 Southcliffe (Mini Dizi)
2012 The Best of Men (TV Filmi)
2012 Playhouse Presents
2012 In Love With...
2011 Moby Dick (Mini Dizi)
2010 The Sarah Jane Adventures
2010 Merlin (Seslendirme)
2010 Dive (TV Filmi)
2010 Law & Order: UK
2010 Thorne: Sleepyhead (Mini Dizi)
2009 Red Riding: The Year of Our Lord 1980 (TV Filmi)
2009 Red Riding: The Year of Our Lord 1974 (TV Filmi)
2009 Criminal Justice
2008 The 39 Steps (TV Filmi)
2008 Little Dorrit
2008 God on Trial (TV Filmi)
2005 Friends & Crocodiles (TV Filmi)
2004 Silent Witness
2004 Quite Ugly One Morning (TV Filmi)
2004 Coming Up
2004 Caught in the Act (TV Filmi)
2003 Grass
2003 Charles II: The Power & the Passion (Mini Dizi)
2002 Ultimate Force
2002 Judge John Deed
2002 Celeb
2002 Bodily Harm (Mini Dizi)
2001 The Lost Empire (Mini Dizi)
2000 The Vice
2000 The Mrs Bradley Mysteries
1999 Second Sight (TV Filmi)
1999 Plastic Man (TV Filmi)
1998 You Are Here (TV Filmi)
1998 Crime and Punishment (TV Filmi)
1998 Grange Hill
1997 More Is Less (TV Kısa Film)
1997 Kavanagh QC
1997 Get Well Soon
1996 Kısa Film Sharp Shocks
1996 Game-On
1996 EastEnders
1996 Casualty
1996 The Bill
1992 The Piglet Files
1988 The Comic Strip Presents...

Görev Aldığı Yapımlar

Eddie Marsan Fotoğrafları

Eddie Marsan Fotoğrafları Eddie Marsan Fotoğrafları Eddie Marsan Fotoğrafları Eddie Marsan Fotoğrafları Eddie Marsan Fotoğrafları