Eduardo Schuldt

Eduardo Schuldt
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :22.5.1972
Doğum Yeri:Lima

Perulu senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kahraman Tavuk Uzayda (2017) ve Minik Kahramanlar Macera Peşinde (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Kahraman Tavuk Uzayda
2015 The Nutcracker Sweet (Video)
2015 La Entidad
2012 Minik Kahramanlar Macera Peşinde
2011 Lars y el misterio del portal
2009 El delfín: La historia de un soñador
2006 Dragones: destino de fuego
2005 Piratas en el Callao

Yapımcı

2015 El Beneficio de la Duda
2015 La Entidad

Senaryo

2015 La Entidad
2009 El delfín: La historia de un soñador

Görev Aldığı Yapımlar

Eduardo Schuldt Fotoğrafları

Eduardo Schuldt Fotoğrafları Eduardo Schuldt Fotoğrafları Eduardo Schuldt Fotoğrafları Eduardo Schuldt Fotoğrafları Eduardo Schuldt Fotoğrafları