Eero Milonoff

Eero Milonoff
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.5.1980
Doğum Yeri:Helsinki

Fin müzisyen ve oyuncu.

Käkä lakabıyla ve Sınır (2018), Ganes (2007) ve Hymyilevä mies (2016) filmleriyle tanınmaktadır.

Filmografi

2018 Sınır
2018 Matti & Sami und die drei größten Fehler des Universums
2017 Wendy and the Refugee Neverland
2016 Hymyilevä mies
2014 Fasisti (Kısa Film)
2014 Yesterday (Kısa Film)
2013 Ella ja kaverit 2 - Paterock
2012 Ella ja kaverit
2012 Härmä
2011 Pussikaljaelokuva
2011 Jägarna 2
2010 Harjunpää & pahan pappi (Seslendirme)
2009 Viikko ennen vappua (Kısa Film)
2008 Blackout
2008 Tummien perhosten koti
2007 Ganes
2006 Suden arvoitus
2005 Tyttö sinä olet tähti
2004 Populärmusik från Vittula
2003 Pahat pojat
2001 Ken tulta pyytää
1997 Lunastus
1996 Tomas
1994 Kissan kuolema
1994 Rosa was here

Televizyon

2019 Suden hetki
2019 Modernit miehet
2018 Karppi
2017 Pää edellä
2017 Fallet
2015 Koukussa
2010 Vastaparit
2009 Der Bär ist los! Die Geschichte von Bruno (TV Filmi)
2005 Kylmäverisesti sinun
2000 Postimiehen varjo
1999 Mennyt heinäkuu (TV Filmi)
1997 Vuoroin vieraissa

Görev Aldığı Yapımlar

Eero Milonoff Fotoğrafları

Eero Milonoff Fotoğrafları Eero Milonoff Fotoğrafları Eero Milonoff Fotoğrafları Eero Milonoff Fotoğrafları Eero Milonoff Fotoğrafları