Ege Kökenli

Ege Kökenli
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.3.1993
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2004 yılında En İyi Arkadaşım dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Ardından Anadolu Kaplanı dizisinde Gizem karakterini canlandırmıştır. Öğretmen Kemal'de Peri ve Yahşi Cazibe'de Itır rolleriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Filmografi

2019 Aykut Enişte
2017 Taksim Hold'em

Televizyon

2017 Kalp Atışı
2016 Asla Vazgeçmem
2015 Güneşin Kızları
2014 Çiçek
2013 Çalıkuşu
2011 Yahşi Cazibe
2010 Öğretmen Kemal
2006 Anadolu Kaplanı
2004 En İyi Arkadaşım

Görev Aldığı Yapımlar

Ege Kökenli Fotoğrafları

Ege Kökenli Fotoğrafları Ege Kökenli Fotoğrafları Ege Kökenli Fotoğrafları Ege Kökenli Fotoğrafları Ege Kökenli Fotoğrafları