Elaine Bogan

Elaine Bogan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900

ABD'li animatör ve yönetmen.

Ejderhalar: Berk'in Binicileri (2012-2014), Chasseurs de Trolls (2016-2018) ve Le trio venu d'ailleurs: Les Contes d'Arcadia (2018-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Spirit Untamed
2014 Dragons: Première course de dragons - Prêt, feu, partez! (Kısa Video)

Televizyon

2019 Le trio venu d'ailleurs: Les Contes d'Arcadia
2018 Chasseurs de Trolls
2016 Dragons : Par-delà les rives
2014 Ejderhalar: Berk'in Binicileri

Görev Aldığı Yapımlar

Elaine Bogan Fotoğrafları

Elaine Bogan FotoğraflarıElaine Bogan Fotoğrafları