Eleanor Wilson

Eleanor Wilson
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900
Doğum Yeri:Adelaide

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Save Yourselves! (2020), Possum (2013) ve Everything All at Once (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Moonbound (Kısa Film)
2016 Lonely Boys
2015 Everything All at Once (Kısa Film)
2014 Two Lanes (Kısa Film)
2014 The Carrier
2014 Bridget Meyer (Kısa Film)
2014 Blunderbus (Kısa Film)
2013 The Confabulators
2013 Between Here and There (Kısa Film)
2013 Possum (Kısa Film)
2012 Things I Don't Understand
2011 The Sleeping Bear
2011 The Jesus Picture (Kısa Film)
2011 Episode 50
2011 I Love You (Kısa Film)
2011 Angels (Kısa Film)
2008 Spark (Kısa Film)

Televizyon

2008 Very Small Business
2007 The Librarians

Yönetmen

2020 Save Yourselves!
2018 Low Road (Kısa Film)
2015 Everything All at Once (Kısa Film)
2014 Two Lanes (Kısa Film)
2013 Possum (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Moonbound (Kısa Film)
2021 Zero Day (Kısa Film)
2018 Low Road (Kısa Film)
2018 Spell
2016 Interior Teresa (Kısa Film)
2015 Everything All at Once (Kısa Film)
2014 Blunderbus (Kısa Film)
2013 Possum (Kısa Film)
2007 The Hedge (Kısa Film)

Senaryo

2020 Save Yourselves!
2018 Low Road (Kısa Film)
2015 Everything All at Once (Kısa Film)
2014 Two Lanes (Kısa Film)
2013 Possum (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Eleanor Wilson Fotoğrafları

Eleanor Wilson Fotoğrafları Eleanor Wilson Fotoğrafları Eleanor Wilson Fotoğrafları Eleanor Wilson Fotoğrafları Eleanor Wilson Fotoğrafları