Eligio Meléndez

Eligio Meléndez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.06.1950
Doğum Yeri:Mexico

Meksikalı oyuncu.

Sueño en otro idioma (2017), Hidalgo - La historia jamás contada. (2010) ve En el país de no pasa nada (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 165 Days in Quarantine (Kısa Film)
2022 Los Pacientes Recurrentes
2021 La Civil
2020 Yeni Düzen
2020 Vivir toda la vida (Kısa Film)
2020 Trajik Orman
2019 ¿Conoces a Tomás?
2018 Lucioles
2017 Sueño en otro idioma
2015 Masacre en San José (Kısa Film)
2015 La calle de la amargura
2014 Yerbamala
2012 Ismael (Kısa Film)
2011 Las razones del corazón
2011 La brújula la lleva el muerto
2010 Mejor Ponte a Trabajar (Kısa Film)
2010 Hidalgo - La historia jamás contada.
2009 La última y nos vamos
2008 Pelea de gallos (Kısa Film)
2005 Curandero
2002 Francisca
2002 Amar te duele
2001 Parfum de violettes
2000 La perdición de los hombres
2000 En el país de no pasa nada
1999 Pas de lettre pour le colonel
1997 Reencuentros
1994 El gato con gatas II
1993 Repartidores de muerte
1991 Perseguida
1991 Curvas peligrosas

Televizyon

2021 La Muchacha Que Limpia
2020 Sombre désir
2020 Le candidat
2018 Un extraño enemigo
2018 Guardia-García
2018 El Secreto de Selena
2017 La Hija Pródiga
2017 Ingobernable
2016 Un día cualquiera
2016 Hasta Que Te Conocí
2015 Yo sé que puedo (Mini Dizi)
2014 La Impostora
2014 Dos Lunas
2014 Amor Sin Reserva
2013 Fortuna
2013 El Señor de los Cielos
2013 Buitres (TV Filmi)
2011 Huérfanas
2008 Secretos del alma
2008 Capadocia
2007 Lo que la gente cuenta
2007 La niñera
2007 Cambio de vida
2005 Los Sánchez
2004 La vida es una canción
2003 Ladrón de Corazones
2002 La Virgen de Guadalupe (Mini Dizi)
1988 Bruno y Lucia

Görev Aldığı Yapımlar

Eligio Meléndez Fotoğrafları

Eligio Meléndez FotoğraflarıEligio Meléndez FotoğraflarıEligio Meléndez Fotoğrafları