Elise Duran

Elise Duran
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok TV için çalışmalarda bulunan Duran, 2011 yılı yapımı Being Chaz isimli belgeselle ilk kez bir uzun metraj yapımda görev almıştır. 2019 yapımı Sır Tutabilir misin? filmi ise ilk sinema filmidir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Sır Tutabilir misin?
2011 Being Chaz (Belgesel)

Televizyon

2015 DeSean Jackson: Home Team
2013 LA Shrinks
2011 Girls Who Like Boys Who Like Boys
2011 Finding Sarah (Belgesel Dizi)
2009 My Rescue (TV Filmi)
2005 Sports Kids Moms and Dads (Mini Dizi)
2003 Reconcilable Differences
2001 MSNBC Investigates (Belgesel Dizi)

Yapımcı

2011 Being Chaz (Belgesel)

Televizyon

2017 Emlak Savaşları
2015 DeSean Jackson: Home Team
2014 Below Deck
2013 LA Shrinks
2011 Girls Who Like Boys Who Like Boys
2011 Finding Sarah (Belgesel Dizi)
2009 The Millionaire Matchmaker
2009 My Rescue (TV Filmi)
2008 Why I Ran
2008 Million Dollar Listing Los Angeles
2003 Reconcilable Differences
2002 Small Town Ecstasy (Belgesel)
2001 MSNBC Investigates (Belgesel Dizi)
2000 The Teen Files

Senaryo

2010 The I Do Diaries: Beg, Borrow & Steal (TV Programı)
2006 My Husband's Secret (Belgesel)
2005 Sports Kids Moms and Dads (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Elise Duran Fotoğrafları

Elise Duran Fotoğrafları Elise Duran Fotoğrafları