Elise Luthman

Elise Luthman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.08.1999
Doğum Yeri:Ohio

ABD'li şarkıcı, aktris ve yapımcı.

Lifetime's Movie Channel: LMN'nin 2018 yılı yapımları Family Vanished filmindeki April ve Party Mom filmindeki Brittany rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Do Not Reply
2018 The Original Play James Play
2018 Party Mom
2018 Family Vanished
2017 It's Just a Story (Kısa Film)
2017 Dead Night
2016 Meet the Wahls (Kısa Film)
2015 A Terrible Fate (Kısa Film)
2013 Josephine (Kısa Film)
2012 More Than Words (Kısa Film)
2011 Gringo Loco (Kısa Film)
2010 Suppressant (Kısa Film)
2009 Joyland (Kısa Film)

Televizyon

2018 Venice Beach High
2016 Sisters
2016 Short Girls Club (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2015 Kanit Pesinde
2015 Henry Danger
2014 Beachwood Charter
2014 A Girl's Own Story
2013 Wendell and Vinnie
2013 Deadtime Stories (Mini Dizi)
2011 Umutsuz Ev Kadınları
2011 Rules of Engagement
2011 New Girl
2009 Reno 911!

Görev Aldığı Yapımlar

Elise Luthman Fotoğrafları

Elise Luthman FotoğraflarıElise Luthman FotoğraflarıElise Luthman FotoğraflarıElise Luthman FotoğraflarıElise Luthman Fotoğrafları