Eliza Scanlen

Eliza Scanlen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.1.1999
Doğum Yeri:Sydney

Avustralyalı oyuncu.

Babyteeth (2019), Küçük Kadınlar (2019) ve The Devil All the Time (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Old
2020 The Devil All the Time
2019 Küçük Kadınlar
2019 Babyteeth
2018 Love and Other Places (Kısa Film)
2018 Grace (Kısa Film)
2016 Lacuna (Kısa Film)

Televizyon

2018 Sharp Objects (Mini Dizi)
2016 Home and Away
2015 A Class Act

Görev Aldığı Yapımlar

Eliza Scanlen Fotoğrafları

Eliza Scanlen Fotoğrafları Eliza Scanlen Fotoğrafları Eliza Scanlen Fotoğrafları Eliza Scanlen Fotoğrafları Eliza Scanlen Fotoğrafları