Elizabeth Lail

Elizabeth Lail
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.03.1992
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li oyuncu.

Tam adı Elizabeth Dean Lail'dir. 2009 yılında Asheboro Lisesi'nden, 2014 yılında ise Kuzey Carolina Sanat Okulu'ndan mezun oldu. Bir Varmış Bir Yokmuş (2014), Dead of Summer (2016) ve The Blacklist (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Countdown
2018 Unintended
2014 Without (Kısa Film)
2011 Model Airplane (Kısa Film)

Televizyon

2018 Sen
2018 The Good Fight
2017 The Blacklist
2016 Dead of Summer
2014 Bir Varmış Bir Yokmuş

Görev Aldığı Yapımlar

Elizabeth Lail Fotoğrafları

Elizabeth Lail FotoğraflarıElizabeth Lail FotoğraflarıElizabeth Lail FotoğraflarıElizabeth Lail FotoğraflarıElizabeth Lail Fotoğrafları