Elizabeth Sandy

Elizabeth Sandy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Melbourne

Avustralyalı aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Melbourne National Theatre drama School mezunudur. 2016 yılında Korkuevi Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandığı 2015 yılı yapımı Goddess of Love filmiyle tanınmıştır. 2011 yılında James Huang'le evlenmiştir ve iki çocuk annesidir. 

Filmografi

2018 The Cleaning Lady
2017 Stray (Kısa Film)
2017 Get You Back
2016 Waiting on Roxie (Kısa Film)
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2016 Chalk It Up (Seslendirme)
2015 Mondo Americana
2015 Mind Ops (Kısa Film)
2015 Goddess of Love
2015 Don't Let Them In (Kısa Film)
2015 1st Date
2014 Fail/Safe (Kısa Film)
2014 Casual Encounter (Kısa Film)
2013 Starting from Scratch
2013 Party Balloons (Kısa Film)
2013 Delivery
2012 Keye Luke (Kısa Film)
2011 Secret Mission: The Proposal (Kısa Film)
2011 Apocalypse, CA
2011 Apocalypse According to Doris
2010 The New Adventures of Johnny Karate & Golden Delicious (Kısa Film)
2010 Svetlana and Ivanka II: American Icon (Kısa Film)
2010 Svetlana and Ivanka (Kısa Film)
2010 Represent (Kısa Film)
2010 Modern Imbecile's Planet World
2009 The Scenesters
2009 Crush (Kısa Film)
2008 Nothing (Kısa Film)
2006 When Darkness Falls
2003 Horseplay
2002 Smokin' Joe (Kısa Film)

Televizyon

2019 Modern Family
2018 Solve
2018 Me, Myself and I
2018 Liberty Crossing
2017 Rosewood
2016 Pure Genius
2015 The Brink
2015 Awkward.
2015 Down Dog (TV Filmi)
2014 Suburgatory
2014 Beverly Hills Pawn
2012 Yalan Rüzgarı
2011 Park ve Bahçeler
2009 Reality Hell
2009 Atom TV
2005 Blue Heelers
2003 The Secret Life of Us
2001 The Micallef Program
2001 Horace & Tina
2000 Neighbours
1999 Queen Kat, Carmel & St Jude (Mini Dizi)
1997 State Coroner
1995 Snowy River: The McGregor Saga
1995 Eat My Kısa Films

Yapımcı

2017 Get You Back
2015 1st Date
2013 Starting from Scratch
2012 Chinese Hi-Five (Kısa Film)
2011 Secret Mission: The Proposal (Kısa Film)
2010 Svetlana and Ivanka II: American Icon (Kısa Film)

Yönetmen

2015 1st Date
2010 Svetlana and Ivanka II: American Icon (Kısa Film)

Senaryo

2010 Svetlana and Ivanka II: American Icon (Kısa Film)
2010 Svetlana and Ivanka (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Elizabeth Sandy Fotoğrafları

Elizabeth Sandy Fotoğrafları Elizabeth Sandy Fotoğrafları Elizabeth Sandy Fotoğrafları Elizabeth Sandy Fotoğrafları Elizabeth Sandy Fotoğrafları