Elli Tringou

Elli Tringou
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.11.1989
Doğum Yeri:Patras

Yunan oyuncu.

Suntan (2016), Agries melisses (2019) ve Monday (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Motorway 65 (Kısa Film)
2020 Monday
2018 Small World (Kısa Film) 
2018 37 meres (Kısa Film)
2018 Affedersiniz, Pinpon Odasını ve Kız Arkadaşımı Arıyorum (Kısa Film)
2017 Gynaikes pou perasate apo do
2016 Twist (Kısa Film)
2016 Suntan

Televizyon

2021 Agries melisses
2019 La Folle Aventure des Durrell
2018 Just Push Abuba
2017 Apo tin arhi (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Monday, Monday , 2020, Oyuncu

Elli Tringou Fotoğrafları

Elli Tringou FotoğraflarıElli Tringou FotoğraflarıElli Tringou FotoğraflarıElli Tringou FotoğraflarıElli Tringou Fotoğrafları