Ellie Goffe

Ellie Goffe
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktris.

Cleopatra: Mother, Mistress, Murderer, Queen (2016), Suffragettes with Lucy Worsley (2018) ve Şili Macerası (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Demon Eye
2018 Sunday Tide (Kısa Film)
2018 Veer (Kısa Film)
2018 The Marine 6: Close Quarters
2017 Şili Macerası
2016 LOAK (Kısa Film)
2016 Eliminators

Televizyon

2018 Suffragettes with Lucy Worsley (TV Filmi)
2017 Home Alone
2017 Lord Lucan: My Husband, the Truth (Belgesel)
2017 Casualty
2016 Cleopatra: Mother, Mistress, Murderer, Queen (TV Filmi)
2014 Hey Duggee

Görev Aldığı Yapımlar

Ellie Goffe Fotoğrafları

Ellie Goffe Fotoğrafları Ellie Goffe Fotoğrafları Ellie Goffe Fotoğrafları Ellie Goffe Fotoğrafları Ellie Goffe Fotoğrafları