Elsa Pataky

Elsa Pataky
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :18.7.1976
Doğum Yeri:Madrid

İspanyol yapımcı, model ve oyuncu.

Hızlı ve Öfkeli serisinde Elena Neves rolüyle tanınmıştır. Snakes on a Plane (2006), Giallo (2009) ve Give He Em, Malone (2009) filmlerinde rol aldı. Ayrıca 2010 yılında İspanyol Di Di Hollywood filminde rol aldı.

2004 yılında Michaël Youn ile evlendi. Fakat bu evlilik 2006 yılında sona erdi. 2010 yılında Chris Hemsworth ile evlendi ve 2012 yılında bu evlilikten India Rose adında bir çocukları dünyaya geldi. 2014 yılında ise Sasha ve Tristan adında ikiz çocuk dünyaya geldi.

İspanyolca, İngilizce, Rumence, İtalyanca, ve Fransızca olmak üzere 5 dil bilmektedir.

Filmografi

2018 12 Strong
2017 The Fate of the Furious
2015 Furious 7
2013 All Things to All Men
2013 Fast & Furious 6
2013 The Wine of Summer (Ayrıca Yapımcı)
2013 Thor: The Dark World
2011 La importancia de llamarse Enesto (Kısa Film)
2011 Fast Five
2011 Where the Road Meets the Sun
2011 Snowflake, the White Gorilla
2010 Mr. Nice
2010 Di Di Hollywood
2009 Giallo
2009 Give 'Em Hell, Malone
2008 Máncora
2008 Skate or Die
2008 Santos
2007 Manual of Love 2
2006 Snakes on a Plane
2005 Iznogoud
2005 Arquitectura efímera deconstruida
2005 Ninette
2004 Romasanta: The Werewolf Hunt
2004 Tiovivo c. 1950
2003 Beyond Re-Animator
2003 El furgón
2003 Atraco a las 3... y media
2002 Peor imposible ¿qué puede fallar?
2001 Don't Tempt Me
2001 Twelfth Night
2000 The Art of Dying
2000 Tatawo
2000 Less Is More
1997 Solo en la buhardilla (Kısa Film)

Televizyon

2009 Mujeres asesinas
2005 Films to Keep You Awake: The Christmas Tale (TV Filmi)
2003 7 vidas
2003 Los Serrano
2002 Clara (TV Filmi)
2002 Paraíso
2000 Hospital Central
2000 Queen of Swords
1998 Tio Willy
1998 La vida en el aire
1997 Al salir de clase

Görev Aldığı Yapımlar

Elsa Pataky Fotoğrafları

Elsa Pataky Fotoğrafları Elsa Pataky Fotoğrafları Elsa Pataky Fotoğrafları Elsa Pataky Fotoğrafları Elsa Pataky Fotoğrafları