Emilia Fox

Emilia Fox
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :31.7.1974
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Emilia Lydia Rose Fox'tur. Piyanist (2002), Zamana Güzellik Kat (2006) ve Esir Ruhlar (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Decrypted
2020 Ben Çağırmadım
2018 The Ghost (Kısa Film)
2016 Mum's List
2016 The Carer
2014 Retrospective (Kısa Film)
2014 Not Ever (Kısa Film)
2013 Trap for Cinderella
2012 The English (Kısa Film)
2012 Suspension of Disbelief
2012 Love Virtually
2012 Electric Cinema: How to Behave (Kısa Film)
2011 Doctor Who: The Adventure Games (Video Oyunu – Seslendirme)
2011 A Thousand Kisses Deep
2010 Ways to Live Forever
2010 The Man Who Married Himself (Kısa Film)
2009 Dorian Gray
2008 Bir Aptalın Anıları
2007 Honeymoon (Kısa Film)
2006 Zamana Güzellik Kat
2006 Slipp Jimmy fri (Seslendirme)
2006 Keeping Mum: Funnies (Kısa Video)
2006 Keeping Mum: Deleted Scenes (Kısa Video)
2005 Selected Kısa Films #2: European Award Winners (Video)
2005 Kar ve Kaplan
2005 Hınzır Dadı
2005 30'undan Önce Yapmanız Gerekenler
2004 The Life and Death of Peter Sellers: Deleted Scenes (Kısa Video)
2004 Karşınızda Peter Sellers
2004 Cashback (Kısa Film)
2003 The Republic of Love
2003 3 Blind Mice
2002 Piyanist
2002 Hideous Man (Kısa Film)
2002 Esir Ruhlar
2000 The Magic of Vincent (Kısa Film)
1999 The Rat Trap (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Trial of Christine Keeler
2020 Silent Witness
2019 Delicious
2018 The Snow Wolf: A Winter's Tale (TV Filmi)
2018 Strangers
2018 Inside No. 9
2018 Home from Home
2017 The Missing Crown Jewels (TV Filmi)
2016 The Tunnel
2015 The Casual Vacancy (Mini Dizi)
2014 The Secrets (Mini Dizi)
2014 Grandpa in My Pocket
2014 Crackanory
2013 The Wrong Mans
2013 The Wipers Times (TV Filmi)
2012 Upstairs Downstairs
2012 Falcón (Mini Dizi)
2011 Merlin
2010 Bookaboo
2009 The Queen
2008 The Game's Up (TV Filmi)
2008 Consuming Passion (TV Filmi)
2007 Fallen Angel (Mini Dizi)
2007 Ballet Shoes (TV Filmi)
2006 The Virgin Queen (Mini Dizi)
2006 Born Equal (TV Filmi)
2006 Agatha Christie's Marple
2004 Gunpowder, Treason & Plot (TV Filmi)
2003 Wilde Stories: The Nightingale and the Rose (TV Filmi – Seslendirme)
2003 Henry VIII (TV Filmi)
2003 Helen of Troy (Mini Dizi)
2002 Coupling
2001 Randall & Hopkirk (Deceased)
2000 The Wrong Side of the Rainbow
2000 Other People's Children
1999 The Scarlet Pimpernel
1999 Shooting the Past (TV Filmi)
1999 David Copperfield (Mini Dizi)
1999 Bad Blood (TV Filmi)
1998 Verdict
1998 The Round Tower
1998 Blink (Kısa Film)
1997 The Temptation of Franz Schubert (TV Filmi)
1997 Rebecca (Mini Dizi)
1997 Bright Hair (TV Filmi)
1995 Pride and Prejudice (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Emilia Fox Fotoğrafları

Emilia Fox Fotoğrafları Emilia Fox Fotoğrafları Emilia Fox Fotoğrafları Emilia Fox Fotoğrafları Emilia Fox Fotoğrafları