Emily Brobst

Emily Brobst
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.10.1984
Doğum Yeri:Wisconsin

ABD'li dublör ve oyuncu.

100'den fazla yapımda dublörlük yapmıştır. 5. Dalga (2016), Godzilla (2014) ve Tetikçiler (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Annabelle Comes Home
2019 The Highwaymen
2016 Bitmeyen Kavga
2016 Don't Kill It
2014 Cooties
2010 Biri Beni Isırdı
2007 Bell Witch: The Movie

Görev Aldığı Yapımlar

Emily Brobst Fotoğrafları

Emily Brobst Fotoğrafları Emily Brobst Fotoğrafları Emily Brobst Fotoğrafları Emily Brobst Fotoğrafları Emily Brobst Fotoğrafları