Emily Watson

Emily Watson
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :14.1.1967
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Emily Margaret Watson'dır. Dalgaları Aşmak (1996), Metroland (1997), The Mill on the Floss (1997) ve Boksör (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2023 This Sporting Life
2021 Fortunate Sons
2021 Midday Sun
2018 The Happy Prince
2017 On Chesil Beach
2017 Mutlu Canavar Ailesi (Seslendirme)
2017 Kingsman: Altın Çember
2015 Molly Moon ve Sihirli Kitap
2015 Little Boy
2015 Kaçak Prenses
2015 Everest
2014 Her Şeyin Teorisi
2014 Gençlik Ahdı
2013 Some Girl(s)
2013 Kitap Hırsızı
2013 Güzelliğin Rengi
2012 Anna Karenina
2011 Savaş Atı
2010 Oranges and Sunshine
2010 Cemetery Junction
2009 Within the Whirlwind
2009 Cold Souls
2008 New York Yanılsamaları
2008 Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2007 Su Atı - Derinlerin Efsanesi
2007 A-Z (Kısa Film - Seslendirme)
2006 Miss Potter
2006 Kruistocht in spijkerbroek
2005 Wah-Wah
2005 Separate Lies
2005 Ölü Gelin (Seslendirme)
2005 Kanlı Teklif
2004 Karşınızda Peter Sellers
2004 Back to Gaya (Seslendirme)
2003 Blossoms & Blood (Kısa Video)
2002 Punch-Drunk Love
2002 Kızıl Ejder
2002 Gosford Park: Deleted Scenes (Kısa Video)
2002 Denge
2001 Gosford Park
2000 Trixie
2000 The Luzhin Defence
1999 Cradle Will Rock
1999 Angela'nın külleri
1998 Paylaşılamayan Tutkular
1997 Metroland
1997 Boksör
1996 Dalgaları Aşmak

Televizyon

2021 The Third Day (Mini Dizi)
2019 Too Close (Mini Dizi)
2019 Çernobil (Mini Dizi)
2018 Kral Lear (TV Filmi)
2017 Genius
2017 Little Women (Mini Dizi)
2017 Apple Tree Yard (Mini Dizi)
2015 The Dresser (TV Filmi)
2015 A Song for Jenny (TV Filmi)
2015 The Secret Life of Marilyn Monroe (Mini Dizi)
2013 The Politician's Husband (Mini Dizi)
2011 Hazır Yetişkin (Mini Dizi)
2008 The Memory Keeper's Daughter (TV Filmi)
1997 The Mill on the Floss (TV Filmi)
1994 Performance

Görev Aldığı Yapımlar

Emily Watson Fotoğrafları

Emily Watson Fotoğrafları Emily Watson Fotoğrafları Emily Watson Fotoğrafları Emily Watson Fotoğrafları Emily Watson Fotoğrafları