Emre Çaltılı

Emre Çaltılı
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.8.1988
Doğum Yeri:Konya

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

1988 yılında Akşehir'de doğdu. 11 yaşında Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. 2007 yılında Türker İnanoğlu Eğitim Vakfı’nda oyunculuk bölümünde eğitimine başladı ve Atv ekranlarında yayınlanan 'Hatırla Sevgili' dizisinde Veli Yılmaz karakterini oynadı. 2008 yılında Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü birincilikle ve tam burslu kazandı. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Sinema bölümünde yan dal yapmaya başladı. 2011 yılında bir dönem için İngiltere York St. John Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı ve hemen ardından İtalya’da Creative Chaos’da performans eğitimi aldı.

2011 yılında İtalya’da 'Creative Chaous' ve 2012 yılında Hırvatistan'da 'Body Logues' isimli iki performans sergiledi. 2013 yılında Yeditepe Üniversitesinden birincilikle mezun oldu. Ve aynı yıl Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde yüksek lisans yapmaya başladı ve halen devam etmekte. 2011 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde, 2012 yılında Gazanfer Özcan Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. 2013-2015 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda oynadı.

Filmografi

Yönetmen

2019 Hayatta Olmaz

Senaryo

2019 Hayatta Olmaz

Oyuncu

2019 Hayatta Olmaz

Televizyon

2019 Elif
2018 Aliya
2015 Çınarın Gölgesinde
2014 Aşktan Kaçılmaz
2013 Kronos
2011 İnsan Aldandı
2008 Akasya Durağı
2006 Hatırla Sevgili

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Çaltılı Fotoğrafları

Emre Çaltılı Fotoğrafları Emre Çaltılı Fotoğrafları Emre Çaltılı Fotoğrafları Emre Çaltılı Fotoğrafları Emre Çaltılı Fotoğrafları