Emre Erkan

Emre Erkan
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :4.4.1982
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları, Oyunculuk ana sanat dalı bölümünü bitirdi. 2007-2010 yılları arasında dizi sektöründe Cast Direktörü olarak çalıştı. Aynı yıllarda W. Shakespeare’den uyarlanan “Caesar Bir Denge Oyunu” ve Oscar Wilde’den uyarlanan Dorian gray'in portresi Emre Erkan’ın ilk profosyonel tiyatro deneyimidir. 2010 Yapımı “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve 2012 Yapımı “Babam İçin”  adlı dizilerde oyuncu olarak yer almıştır.

2010 yılında Bugra Gülsoy ve Serhat Teoman ile birlikte GET Yapım çatısı altında Sinema ve Tiyatro oluşumunu kurmuştur. GET Yapım’ın ilk projesi Buğra Gülsoy’un yazıp-yönettiği; suç-suçlu psikolojisi ve seri katilleri anlatan “PRAGMA” oyunudur. Emre Erkan bu oyunda Andrei Chikatilo adlı seri katil karakterini canlandırmaktadır. Buğra Gülsoy ile aynı zamanda “Aralık” isimli bir sinema filmi yazmıştır.

Filmografi

2016 Mahalle (Ayrıca Senarist)
2008 Güz Sancısı
2007 Kaybedenler

Televizyon

2017 Ali Ekber Cevahir (Sadece Senarist)
2015 Aşk Yeniden
2012 Babam İçin
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2007 Arka Sıradakiler
2005 Beşinci Boyut

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Erkan Fotoğrafları

Emre Erkan Fotoğrafları Emre Erkan Fotoğrafları Emre Erkan Fotoğrafları Emre Erkan Fotoğrafları