Emre Ertunç

Emre Ertunç
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1980
Doğum Yeri:Hakkari

Türk oyuncu.

Oyunculuk yapmaya tiyatroda başlamıştır. 2012 yılında Ayaz isimli sinema filminde rol alarak sinemaya adım atmıştır. Kavak Yelleri (2011), Kanlı Postal (2015) ve Geçerken Uğradım (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Geçerken Uğradım
2018 Organik Aşk
2018 Kiraz Mevsimi
2017 Kurtlar Vadisi: Vatan
2016 Sol Şerit
2015 Kanlı Postal
2013 Bensiz
2012 Ayaz

Televizyon

2017 Salon 4
2015 Mutlu Ol Yeter (Mini Dizi)
2011 Kavak Yelleri

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Ertunç Fotoğrafları

Emre Ertunç Fotoğrafları Emre Ertunç Fotoğrafları