Emre Kızılırmak

Emre Kızılırmak
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.3.1983
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu ve eski model.

Öğretmen bir anne babanın oğlu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Kendisinden üç yaş büyük bir ağabeyi olan Kızılırmak, anne tarafından Samsun, baba tarafından ise Sivaslıdır. Çocukluğu İzmir'de geçen Kızılırmak, üniversite için Eskişehir'e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü'nden mezun oldu.

Best Model of Turkey 2007'de ikinci oldu. 2008'de Güney Kore'de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında 'Dünya'nın En İyi Podyum Mankeni' seçildi. 2009-2011 yılları arası yayınlanan “Aşk Bir Hayal” dizisinde canlandırdığı 'Asteğmen Altay' rolü ile oyunculuğa adımını attı.

Filmografi

2018 Araf 2
2013 Peri Masalı

Televizyon

2015 Bir Deniz Hikayesi
2014 Kara Para Aşk
2012 Atlılar
2011 Dedektif Memoli
2010 Aşk Bir Hayal

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Kızılırmak Fotoğrafları

Emre Kızılırmak Fotoğrafları Emre Kızılırmak Fotoğrafları Emre Kızılırmak Fotoğrafları Emre Kızılırmak Fotoğrafları Emre Kızılırmak Fotoğrafları