Emre Mutlu

Emre Mutlu
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :12.8.1982
Doğum Yeri:İstanbul

Türk vine fenomeni, oyuncu ve senarist.

Vine videoları ile tanınmıştır. İlk kez rol aldığı Ali Kundilli filmi ile sinemaya adım atmış ve başarılı olmuştur. Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet filminde ise oyunculuğunun yanı sıra senaryosunu da yazmıştır.

Filmografi

2018 Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet
2017 Deli Aşk
2016 Oldu mu Şimdi?
2016 Yıldızlar da Kayar: Das Borak
2016 Ali Kundilli 2
2015 Ali Kundilli

Televizyon

2018 Jet Sosyete

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Mutlu Fotoğrafları

Emre Mutlu Fotoğrafları Emre Mutlu Fotoğrafları Emre Mutlu Fotoğrafları Emre Mutlu Fotoğrafları Emre Mutlu Fotoğrafları