Enes Ateş

Enes Ateş
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :7.09.1988
Doğum Yeri:Ankara

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Almanya Paderborn Üniversitesi'nde Film Bilimleri okudu. Türkiye'ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. 2014 yılında Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde En İyi Kısa Film ödülünü kazandığı En Uzun Yol filmiyle tanınmıştır. 2019 yılı yapımı Afacanlar: İş Başa Düştü ve 2020 yılı yapımı Son Parti filmleriyle de ilk kez uzun metraj bir yapımda hem senarist ve hem de yönetmen olarak görev yapmıştır.

Filmografi

2020 Son Parti
2019 Afacanlar: İş Başa Düştü
2018 In Front of the Tavern Door (Kısa Film)
2016 Matrix and Milieu (Kısa Film)
2015 En Uzun Yol (Kısa Film)
2014 The Longest Way Home (Kısa Film)
2013 İleri Demokrat (Kısa Film)

Yapımcı

2018 In Front of the Tavern Door (Kısa Film)
2016 Matrix and Milieu (Kısa Film)

Senaryo

2020 Son Parti
2016 Matrix and Milieu (Kısa Film)
2015 En Uzun Yol (Kısa Film)
2014 The Longest Way Home (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Enes Ateş Fotoğrafları

Enes Ateş Fotoğrafları