Erdağ Yenel

Erdağ Yenel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.09.1986
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

ODTÜ Felsefe Bölümü mezunudur. İlk kez 2010 yılında Behzet Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle oyunculuğa başlamıştır.

Filmografi

2018 Dalavere
2017 Sinyalciler: Son Akşam Yemeği
2017 Hep Yek 2
2016 Köçekler
2014 Yolunda A.Ş.- Çinçin Bağları Hikayesi

Televizyon

2016 İçerde
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Görev Aldığı Yapımlar

Erdağ Yenel Fotoğrafları

Erdağ Yenel FotoğraflarıErdağ Yenel FotoğraflarıErdağ Yenel FotoğraflarıErdağ Yenel FotoğraflarıErdağ Yenel Fotoğrafları