Erdal Ayna

Erdal Ayna
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1989
Doğum Yeri:Diyarbakır

Türk oyuncu.

Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Şuursuz Aşk (2019), Bir Deli Rüzgar (2018) ve Korku Takvimi (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Korku Takvimi
2019 Şuursuz Aşk
2018 Karımı Gördünüz mü?
2014 Gecenin Tenhasında
2013 Mavi Ring

Televizyon

2019 Savaşçı
2019 Şefkat Yerimdar
2018 Payitaht Abdülhamid
2018 Bir Deli Rüzgar
2018 Bahtiyar Ölmez
2019 Bizim Hikaye
2017 Hıçkırık
2017 Komşu Komşu
2016 1 Mahmut 1 Kezban Adana Yollarında

Görev Aldığı Yapımlar

Erdal Ayna Fotoğrafları

Erdal Ayna Fotoğrafları