Eren Pekgöz

Eren Pekgöz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.5.1988
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Birçok dizide ve sinema filminde yer almasının yanı sıra reklam filmlerinde de rol almaktadır.

Filmografi

2018 Tatlı Bela
2017 Eski Sevgili
2016 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında
2014 Krallar Kulübü

Televizyon

2016 N’olur Ayrılalım

Görev Aldığı Yapımlar

Eren Pekgöz Fotoğrafları

Eren Pekgöz Fotoğrafları Eren Pekgöz Fotoğrafları Eren Pekgöz Fotoğrafları Eren Pekgöz Fotoğrafları Eren Pekgöz Fotoğrafları