Eric Caravaca

Eric Caravaca
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.11.1966
Doğum Yeri:Rennes

Fransız oyuncu.

İpanyol asıllıdır. 1993 yılında Fransa'nın en prestijli drama okulu olarak kabul edilen CSNAD'den mezun oldu. Yaşamının ilerleyen yıllarında ABD New York'a taşınarak Actors Studio ekibine katılmıştır. Carré 35 (2017), C'est quoi la vie? (1999) ve Sans plomb (2000) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Les éblouis
2018 Yüzleşme
2018 L'autostoppeuse (Kısa Film)
2017 L'amant d'un jour
2017 Ce qui nous lie
2016 L'ami - François d'Assise et ses frères
2015 Préjudice
2015 Les brigands
2014 Un illustre inconnu
2014 24 jours
2014 Les enfants rouges (Seslendirme)
2013 Zlatan (Kısa Film)
2012 Tu honoreras ta mère et ta mère
2012 Ici-bas
2011 Azrail'i Beklerken
2010 Qui a envie d'être aimé?
2010 L'avocat
2010 La petite chambre
2010 Comme les cinq doigts de la main
2009 Une petite zone de turbulences
2009 L'insurgée
2009 Cennet Batıda
2008 Müşteri
2008 Bu Gece
2008 De moins en moins (Kısa Film)
2008 Affaire de famille
2007 Contretemps (Kısa Film)
2007 La chambre des morts
2007 J'attends quelqu'un
2006 Taş Meclisi
2006 Les ambitieux
2006 Mon colonel
2006 La raison du plus faible
2005 Le passager
2004 Inguélézi
2003 Cette femme-là
2003 İbrahim Bey ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 Elle est des nôtres
2003 Soldados de Salamina
2003 Son frère
2002 Novo
2002 Les amants du Nil
2001 La chambre des officiers
2000 Sans plomb
2000 La parenthèse enchantée
1999 Rien à faire
1999 La vie ne me fait pas peur
1999 C'est quoi la vie?
1998 Beaucoup trop loin (Kısa Film)
1998 Histoire naturelle (Kısa Film)
1998 La voie est libre
1997 Francorusse
1996 Nicotine (Kısa Film)
1996 Un samedi sur la terre
1992 L'échappée belle (Kısa Film)
1989 Brasero (Kısa Film)

Televizyon

2018 Hippocrate
2018 Aux animaux la guerre
2017 Un village français
2015 L'annonce (TV Filmi)
2015 Paris
2015 Lui au printemps, elle en hiver (TV Filmi)
2014 Danbé, la tête haute (TV Filmi)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (Mini Dizi)
2012 Manipulations (TV Filmi)
2011 Emma (TV Filmi)
2011 Le chant des sirènes (TV Filmi)
2011 L'épervier
2011 Changer la vie! (TV Filmi)
2010 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle
2009 La poudre d'escampette (Kısa Film)
2009 Beauté fatale (TV Filmi)
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV Filmi)
2004 Si j'étais elle (TV Filmi)
1996 L'@mour est à réinventer (Mini Dizi)

Yönetmen

2017 Carré 35 (Belgesel)
2005 Le passager

Senaryo

2017 Carré 35 (Belgesel)
2005 Le passager

Televizyon

2015 Neuf jours en hiver (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Eric Caravaca Fotoğrafları

Eric Caravaca Fotoğrafları Eric Caravaca Fotoğrafları Eric Caravaca Fotoğrafları Eric Caravaca Fotoğrafları Eric Caravaca Fotoğrafları