Éric Cazes

Éric Cazes
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

Fransız animatör, senarist ve yönetmen.

Vic the Viking (2013-2014), Konuşan Tom ve Arkadaşları (2017-2018) ve Vikingler Büyük Macera (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Vikingler Büyük Macera

Televizyon

2018 Konuşan Tom ve Arkadaşları
2015 K3
2014 Vic the Viking
2009 Garage Club
2004 Trotro
2002 Le Nidouille
1996 Mot
1995 Orson & Olivia
1994 Rupert
1992 The Adventures of Tintin
1991 TaleSpin
1990 Michel Vaillant

Senaryo

2019 Vikingler Büyük Macera

Görev Aldığı Yapımlar