Eser Karabil

Eser Karabil
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.10.1980
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Profesyonel olarak ilk kez 2007 yılında Kaybedenler isimli sinema filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Filmografi

2020 Lavinya
2014 Ne Gelen Var Ne Giden
2007 Kaybedenler

Televizyon

2019 Hakan: Muhafız
2017 Fazilet Hanım ve Kızları
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2014 Karagül
2013 Galip Derviş
2011 Firar
2010 Ezel

Görev Aldığı Yapımlar

Eser Karabil Fotoğrafları

Eser Karabil Fotoğrafları Eser Karabil Fotoğrafları Eser Karabil Fotoğrafları Eser Karabil Fotoğrafları