Esin Civangil

Esin Civangil
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.7.1982
Doğum Yeri:Kocaeli

Türk sinema ve dizi oyuncusu. 

Ekmek Teknesi adlı TV dizisinde Jale karakterini canlandırmıştır. Daha sonra pek çok TV dizisinde rol alan oyuncu, 2008 yılında kamera karşısına geçtiği Kadri'nin Götürdüğü Yere Git adlı filmle sinemaya da adım atmıştır. 2014'te Star TV'de yayınlanmaya başlamış olan Güzel Köylü adlı dizide Kamuran karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2019 Hemen Döneriz
2019 Keşfedilmemiş Çocuklar
2019 Kızım Gibi Kokuyorsun
2019 Bahtsız Bedri
2018 İyi ki Doğdun Abla
2016 Temel ile Dursun İstanbul'da
2016 Nasıl Yani
2008 Kadri'nin Götürdüğü Yere Git

Televizyon

2018 Ölümü Gör (TV Filmi)
2014 Güzel Köylü
2013 Gönül Hırsızı
2009 Benim Annem Bir Melek
2008 Cesaretin Var mı Aşka?
2008 Arka Sıradakiler
2007 Yuvamı Yıkamazsın (TV Filmi)
2007 Pusat
2007 Büyük Buluşma
2006 Memleket Hikayeleri - Ahçik (TV Filmi)
2006 Felek Ne Demek?
2006 Emanet Kız (TV Filmi)
2004 Mavi Rüya
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Ekmek Teknesi

Görev Aldığı Yapımlar

Esin Civangil Fotoğrafları

Esin Civangil Fotoğrafları Esin Civangil Fotoğrafları Esin Civangil Fotoğrafları Esin Civangil Fotoğrafları Esin Civangil Fotoğrafları