Esme Madra

Esme Madra
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Karikatürist Piyale Madra ve akademisyen-yazar Ömer Madra'nın kızlarıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. 2009-2012 yılları arasında Açık Radyo’da birkaç arkadaşıyla beraber ‘Sanat Kafası’ adlı bir radyo programı hazırlayıp sundu. “Tiyatro Krek”te yönetmen asistanlığı yaptı. Serbest Bölge Tiyatro Topluluğuyla “Yok Oğlum Biz Evdeyiz” adlı bir oyunda rol aldı.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2013 Grueling and His Wife (Kısa Film)

Senarist Olarak

2015 Fish Pond
2013 Grueling and His Wife (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2018 Tuzdan Kaide
2015 Rüzgarda Salınan Nilüfer
2015 Fish Pond
2014 Nefesim Kesilene Kadar
2012 Zenne
2010 Çoğunluk
2001 O da Beni Seviyor

Televizyon

2017 Masum
2012 Koyu Kırmızı

Görev Aldığı Yapımlar

Esme Madra Fotoğrafları

Esme Madra Fotoğrafları Esme Madra Fotoğrafları Esme Madra Fotoğrafları Esme Madra Fotoğrafları Esme Madra Fotoğrafları