Essie Davis

Essie Davis
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.1.1970
Doğum Yeri:Tazmanya

Avustralyalı oyuncu.

Karabasan (2014), Assassin's Creed (2016) ve Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Miss Fisher & the Crypt of Tears
2019 Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi
2019 Babyteeth
2016 Mindhorn
2016 Assassin's Creed
2014 Karabasan
2011 The Last Time I Saw Michael Gregg (Video)
2011 Burning Man
2010 The Wedding Party
2010 South Solitary
2010 Baykuş Krallığı Efsanesi (Seslendirme)
2008 Karşınızda Esther Blueburger
2008 Avustralya
2006 Minik Örümcek Şarlot
2005 Isolation
2003 The Pact
2003 Matrix Revolutions
2003 Matrix Reloaded
2003 Kod 46
2003 İnci Küpeli Kız
1998 The Sound of One Hand Clapping
1997 The Two-Wheeled Time Machine (Kısa Film)
1997 Blackrock
1996 River Street
1996 Lilian's Story
1995 Dad and Dave: On Our Selection
1993 The Custodian

Televizyon

2019 Lambs of God (Mini Dizi)
2018 True Story with Hamish & Andy
2017 Electric Dreams
2017 The White Princess (Mini Dizi)
2017 The Last Post (Mini Dizi)
2016 Taht Oyunları
2015 Miss Fisher's Murder Mysteries
2014 Funny or Die Presents...
2014 A Poet in New York (TV Filmi)
2011 The Slap (Mini Dizi)
2011 Cloudstreet (Mini Dizi)
2006 The Silence (TV Filmi)
2006 Sweeney Todd (TV Filmi)
2003 Temptation (TV Filmi)
2003 After the Deluge (TV Filmi)
2002 Young Lions
2001 Corridors of Power
2000 Halifax f.p.
1998 Murder Call
1998 Kings in Grass Castles (Mini Dizi)
1997 Water Rats
1997 The Ripper (TV Filmi)

Video Oyunu

2003 Enter the Matrix (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Essie Davis Fotoğrafları

Essie Davis Fotoğrafları Essie Davis Fotoğrafları Essie Davis Fotoğrafları Essie Davis Fotoğrafları Essie Davis Fotoğrafları