Eva Melander

Eva Melander
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.12.1974
Doğum Yeri:Gävle

İsveçli oyuncu.

Tam adı Eva Kristina Viktoria Melander'dir. Sınır (2018), Flocken (2015) ve Rebecka Martinsson (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sınır
2017 Skolstartssorg (Kısa Film)
2016 6A
2015 Flocken
2014 Allt vi delar (Kısa Film)
2014 Sköterskan (Kısa Film)
2014 Vännerna (Kısa Film)
2012 Hipnozcu
2011 Dublin (Kısa Film)
2010 Sebbe

Televizyon

2018 Beck
2017 Syrror
2017 Jordskott
2017 Rebecka Martinsson
2015 Modus
2013 Äkta människor
2013 Bron/Broen
2006 Mästerverket (Mini Dizi)
2005 Lasermannen (Mini Dizi)
2004 Graven (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Eva Melander Fotoğrafları

Eva Melander Fotoğrafları Eva Melander Fotoğrafları Eva Melander Fotoğrafları Eva Melander Fotoğrafları Eva Melander Fotoğrafları