Evelin Dobos

Evelin Dobos
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.9.1992
Doğum Yeri:Nyíregyháza

Macar aktris.

Egynyári kaland (2015), Aranyélet (2015) ve Sunset (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Curtiz 
2018 Once a Good Man (Kısa Film)
2018 Sunset
2017 Ordinary Bench (Kısa Film)
2015 Felejthetetlen (Kısa Film)
2014 Sült Kacsa (Kısa Film)

Televizyon

2017 Egynyári kaland
2015 Aranyélet

Görev Aldığı Yapımlar

Evelin Dobos Fotoğrafları

Evelin Dobos Fotoğrafları Evelin Dobos Fotoğrafları Evelin Dobos Fotoğrafları Evelin Dobos Fotoğrafları Evelin Dobos Fotoğrafları