Ever Carradine

Ever Carradine
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.8.1974
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Ever Dawn Carradine'dir. Sessiz ve Derinden (2001), Balon Çocuk (2001) ve Runaways (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Numb (Kısa Film)
2020 All My Life
2019 Married Young
2018 Adolescence
2015 The Adventures of Beatle
2015 Safelight
2014 Frank vs. God
2005 Lucky 13
2005 Constellation
2004 Dead & Breakfast
2003 Patronun Kızı
2002 Robbing 'Hef
2002 Chewing-gum et cornemuse (Video)
2001 Sessiz ve Derinden
2001 Balon Çocuk
2000 Ropewalk
1999 Une fille qui a du chien
1996 Foxfire

Televizyon

2020 The Good Doctor
2020 Day by Day
2019 All Rise
2019 The Handmaid's Tale: La Servante écarlate
2019 Runaways
2016 Utanmaz
2016 Goliath (Seslendirme)
2016 Code Black
2016 Major Crimes
2015 The Devil You Know (Mini Dizi)
2015 Backstrom
2013 Bones
2013 Kanıt Peşinde
2012 The Finder
2012 dropp Dead Diva
2012 Breakout Kings
2011 Rizzoli & Isles: Autopsie d'un meurtre
2011 Mentalist
2010 Castle
2009 See Kate Run (TV Filmi)
2009 Private Practice
2009 Doğaüstü
2009 Eureka
2009 24 heures chrono
2008 The Madness of Jane (TV Filmi)
2008 Women's Murder Club
2007 New York - Section criminelle
2007 La voleuse de diamants (TV Filmi)
2006 Men in Trees
2006 Commander in Chief
2005 Grey's Anatomy
2004 Line of Fire
2004 Doktor House
2003 Lucky
2002 Couples (Kısa Film)
2002 Deuxième chance
2001 3rd Rock from the Sun
2000 Will & Grace
2000 Voilà!
2000 Nikki
1999 Chicks (TV Filmi)
1998 La vie à cinq
1998 Conrad Bloom
1998 Les dessous de Veronica
1997 Tracey Takes On...
1997 The Sentinel
1997 Carol
1997 Born Into Exile (TV Filmi)
1996 Diagnostic: meurtre

Görev Aldığı Yapımlar

Ever Carradine Fotoğrafları

Ever Carradine Fotoğrafları Ever Carradine Fotoğrafları Ever Carradine Fotoğrafları Ever Carradine Fotoğrafları Ever Carradine Fotoğrafları