Evi Saoulidou

Evi Saoulidou
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1977

Yunan oyuncu.

Gelinler (2004), Without (2008) ve Zavallı (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Zavallı
2012 Km (Kısa Film)
2012 Poker Face
2008 Without
2008 Styx (Kısa Film)
2004 Horis titlo (Kısa Film)
2004 Gelinler
2003 Money-Go-Round (Kısa Film)
1999 Homa kai nero

Görev Aldığı Yapımlar

Evi Saoulidou Fotoğrafları

Evi Saoulidou Fotoğrafları Evi Saoulidou Fotoğrafları Evi Saoulidou Fotoğrafları Evi Saoulidou Fotoğrafları