Ewen Leslie

Ewen Leslie
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.07.1980
Doğum Yeri:Fremantle

Avustralyalı oyuncu.

Dead Europe (2012), Geçmişin İzleri (2013), Tavşan Peter (2018) ve Uyuyan Güzel (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Peter Rabbit 2 (Seslendirme)
2018 The Nightingale
2018 Tavşan Peter (Seslendirme)
2017 The Butterfly Tree
2017 Güzel Ülke
2017 Face (Kısa Film)
2015 The Daughter
2015 Death in Bloom (Kısa Film)
2014 Kurye
2013 Scene 16 (Kısa Film)
2013 Geçmişin İzleri
2012 Suspended (Kısa Film)
2012 Dead Europe
2011 Mr Pillow
2011 Uyuyan Güzel
2009 Lonely (Kısa Film)
2009 Apricot (Kısa Film)
2008 Three Blind Mice
2008 Netherland Dwarf (Kısa Film)
2007 Katoomba (Kısa Film)
2006 Kokoda
2005 The Mechanicals (Kısa Film)
2005 Live to Give (Kısa Film)
2005 Jewboy
2004 Sold Out (Kısa Film)
2004 Right Here Right Now
2002 The Doppelgangers (Kısa Film)
1998 Justice

Televizyon

2020 The Gloaming
2020 Operation Buffalo
2020 The Luminaries (Mini Dizi)
2018 Rake
2018 The Cry (Mini Dizi)
2018 Safe Harbour (Mini Dizi)
2018 Fighting Season (Mini Dizi)
2017 Sisters
2017 Top of the Lake
2016 Comedy Showroom: The Letdown (Kısa Film)
2016 Janet King
2015 No Activity (Seslendirme)
2015 Deadline Gallipoli (Mini Dizi)
2014 Wonderland
2013 Mr & Mrs Murder
2013 Redfern Now
2012 Mabo (TV Filmi)
2012 Devil's Dust (Mini Dizi)
2009 My Place
2007 Lockie Leonard
2006 Love My Way
2003 All Saints
2002 The Road from Coorain (TV Filmi)
2002 The Junction Boys (TV Filmi)
2001 Wild Kat
1997 The Gift
1996 Bush Patrol
1994 Ship to Shore

Görev Aldığı Yapımlar

Ewen Leslie Fotoğrafları

Ewen Leslie Fotoğrafları Ewen Leslie Fotoğrafları Ewen Leslie Fotoğrafları Ewen Leslie Fotoğrafları Ewen Leslie Fotoğrafları