Eyüp Ergüven

Eyüp Ergüven
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.3.1993
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 2008 yılında İzmir'de tiyatro oyunlarında sahneye çıkarak başlamıştır. 2013 yılına kadar Türkiye'nin birçok yerinde tiyatro turneleri yaptı. Daha sonra İstanbul'a yerleşerek başta Ayla Algan Oyunculuk atölyesi olmak üzere birçok yerden oyunculuk eğitimleri alarak profesyonel anlamda oyunculuk yapmaya başladı. 2015 yılında kendi yazdığı bazı senaryoların sinopsislerini derleyerek Üstünkörü Yaşanmışlıklar adı altında kitap haline getirdi.

Filmografi

2018 Aslan Parçam
2017 Kurtlar Vadisi Vatan

Televizyon

2017 İkisini de Sevdim
2016 Cesur ve Güzel
2016 Bu Şehir Arkandan Gelecek
2016 Anne
2016 Seksenler
2015 Baba Candır

Görev Aldığı Yapımlar

Eyüp Ergüven Fotoğrafları

Eyüp Ergüven Fotoğrafları Eyüp Ergüven Fotoğrafları Eyüp Ergüven Fotoğrafları