Fabio Resinaro

Fabio Resinaro
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900

İtalyan editör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Mine (2016), True Love (2012) ve The Silver Rope (2006) filmleriyle ün kazanmıştır.

Filmografi

Senarist Olarak

2017 Poveri ma ricchissimi
2016 Mine
2012 True Love
2006 The Silver Rope (Kısa Film)
2004 E:D:E:N (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2012 True Love
2011 Myshoes (Kısa Film)
2006 The Silver Rope (Kısa Film)
2004 E:D:E:N (Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2016 Mine
2008 Afterville (Kısa Film)
2006 The Silver Rope (Kısa Film)
2004 E:D:E:N (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mayın, Mine , 2016, Yönetmen,Senarist

Fabio Resinaro Fotoğrafları

Fabio Resinaro FotoğraflarıFabio Resinaro FotoğraflarıFabio Resinaro FotoğraflarıFabio Resinaro FotoğraflarıFabio Resinaro Fotoğrafları