Fatih Küçük

Fatih Küçük
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.09.1979
Doğum Yeri:Trabzon

Türk oyuncu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Oyunculuk hayatına 1998 yılında başlayan Fatih Küçük, Müşfik Kenter, Hasan Çınar, Musa Gönüllü’den oyunculuk eğitimi aldı. 2006 yılında yayınlanan “Şifacı” dizisinde başrolde oynayan Küçük, “Pusat” dizisinde Erdal, TRT’de yayınlanan “Sevda Kuşun Kanadında” dizisinde Necmettin Erbakan, “Payitaht Abdülhamid” dizisinde ise Ethem Paşa karakterlerini canlandırdı. Aliya dizisinde Ratko Mladiç rolünü üstlendi. Şu anda ise Diriliş Ertuğrul dizisinde Niko rolünü canlandırmaktadır.

Filmografi

2021 Suveydâ
2019 Yaralı Keklik
2018 Elim Sende
2017 Nefrin
2012 Sen Kimsin?
2012 Efe

Televizyon

2019 Getto
2018 Diriliş Ertuğrul
2016 No: 309
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2014 Bir Kız Sevdim (TV Filmi)
2010 Kavak Yelleri
2010 Arka Sokaklar
2007 Pusat
2007 Pars Narkoterör
2006 Şifacı
2006 Yaşanmış Şehir Hikayeleri
2006 Hacı
2004 Yağmur Zamanı
2003 Alacakaranlık

Görev Aldığı Yapımlar

Fatih Küçük Fotoğrafları

Fatih Küçük FotoğraflarıFatih Küçük FotoğraflarıFatih Küçük FotoğraflarıFatih Küçük Fotoğrafları