Fatih Murat Teke

Fatih Murat Teke
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.9.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Aslen Sivaslıdır. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Şevkat Tepe, Ana Yüreği, Farklı Boyut, Kendimize Doğru, Yedi Güzel Adam ve son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Haldun karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Saliha İplikçi ile evlenmiştir. 

Filmografi

2019 Siccin 6

Televizyon

2018 Arka Sokaklar
2014 Yedi Güzel Adam
2012 Kendimize Doğru
2011 Farklı Boyut
2011 Ana Yüreği
2011 Şefkat Tepe

Görev Aldığı Yapımlar

Fatih Murat Teke Fotoğrafları

Fatih Murat Teke Fotoğrafları Fatih Murat Teke Fotoğrafları Fatih Murat Teke Fotoğrafları Fatih Murat Teke Fotoğrafları Fatih Murat Teke Fotoğrafları