Fatih Yürür

Fatih Yürür
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.02.1987
Doğum Yeri:Kocaeli

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kocaeli Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nden mezun olduktan sonra aynı üniversitenin Radyo, Sinema ve Televizyon Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans yapmıştır. Üniversite yıllarında pek çok dergi, blog ve haber sitesinde yazarlık, inceleme editörlüğü görevleri üstlenmiştir. Zemin Kat (2014), Geleceği Olmayan Adam (2015), Altın Fırçalı Adam (2018) ve Milyon Dolarlık Afiş (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Milyon Dolarlık Afiş (Belgesel)
2018 Altın Fırçalı Adam (Kısa Belgesel)
2016 Repatriant (Kısa Belgesel)
2015 Geleceği Olmayan Adam (Kısa Film)
2014 Zemin Kat (Kısa Film)

Yapımcı

2016 Repatriant (Kısa Belgesel)
2015 Geleceği Olmayan Adam (Kısa Film)
2014 Zemin Kat (Kısa Film)

Senaryo

2019 Milyon Dolarlık Afiş (Belgesel)
2016 Repatriant (Kısa Belgesel)
2015 Geleceği Olmayan Adam (Kısa Film)
2014 Zemin Kat (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Milyon Dolarlık Afiş, Milyon Dolarlık Afiş , 2019, Yönetmen,Senarist,Görüntü Yönetmeni,Kurgu,Seslendirme

Fatih Yürür Fotoğrafları

Fatih Yürür FotoğraflarıFatih Yürür FotoğraflarıFatih Yürür Fotoğrafları