Fatima Sana Shaikh

Fatima Sana Shaikh
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.1.1992
Doğum Yeri:Haydarabad

Hintli aktris ve fotoğraf sanatçısı. 

Ağırlıklı olarak Bollywood filmleri ve televizyon dizilerinde yer almaktadır. 1997 yapımı Bollywood filmi Chachi 420'de Bharti rolüyle tanınmıştır. Son olarak yine bir Bollywood filmi olan Dangal'da Hintli güreşçi Geeta Phogat karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2021 Zamanaat: And Justice for All
2020 Suraj Pe Mangal Bhari
2020 Ludo
2018 Hindistan Eşkıyaları
2016 Dangal
2013 Akaash Vani
2008 Tahaan
2007 Aakheer (Video)
2001 One 2 Ka 4
1998 Bade Dilwala
1997 Chachi 420

Televizyon

2020 Hero (TV Filmi)
2012 Best of Luck Nikki
2009 Agle Janam Moher Bitiya Hi Kijo
1996 The Zee Horror Show

Görev Aldığı Yapımlar

Fatima Sana Shaikh Fotoğrafları

Fatima Sana Shaikh Fotoğrafları Fatima Sana Shaikh Fotoğrafları Fatima Sana Shaikh Fotoğrafları Fatima Sana Shaikh Fotoğrafları Fatima Sana Shaikh Fotoğrafları