Felicity Huffman

Felicity Huffman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.12.1962

Emmy, Altın Küre ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu. 

Ayrıca 2005 yılında Transamerica filmindeki rolü ile En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'na aday gösterilmiş, bu dalda Altın Küre ödülünü kazanmıştır. Desperate Housewives dizisinde canlandırdığı Lynette Scavo karakteri ile Emmy ve SAG ödüllerini almıştır.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne katılması için akademiden davet aldı. Oyuncu William H. Macy ile evlidir ve iki çocukları vardır.

Filmografi
1988: Things Change - The Wheel of Fortune Girl
1990: Reversal of Fortune - Minnie
1991: Golden Years - Terry Spann
1993: The X-Files - Dr. Nancy Da Silva
1995: Hackers - Prosecuting Attorney
1997: The Spanish Prisoner - Pat McCune
1999: Magnolia as Cynthia
2003: House Hunting - Sheila
2004: Raising Helen - Lindsay Davis
2004: Christmas with the Kranks- Merry
2005: Transamerica - Sabrina 'Bree' Osbourne
2007: Georgia Rule - Lilly
2008: The Politician's Wife
2008: Phoebe in Wonderland

Görev Aldığı Yapımlar

Felicity Huffman Fotoğrafları

Felicity Huffman Fotoğrafları Felicity Huffman Fotoğrafları Felicity Huffman Fotoğrafları Felicity Huffman Fotoğrafları Felicity Huffman Fotoğrafları