Felipe Rocha

Felipe Rocha
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.2.1972
Doğum Yeri:Rio de Janeiro

Brezilyalı besteci ve aktör.

La Vingança (2016), Lili a Ex (2014) ve Mato Sem Cachorro (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Como Nossos Pais
2016 La Vingança
2016 Vai que Dá Certo2
2015 Nise: O Coração da Loucura
2013 Trago Comigo
2013 Mato Sem Cachorro
2003 As Alegres Comadres

Televizyon

2016 Me Chama de Bruna
2014 Lili a Ex
2013 Copa Hotel
2013 As Canalhas
2009 Trago Comigo
2006 Avassaladoras: A Série
2002 O Quinto dos Infernos (Mini Dizi)
2001 Sítio do Pica-Pau Amarelo
2000 Laços de Família
1999 A Guerra dos Pintos
1998 Torre de Babel
1996 Você Decide

Görev Aldığı Yapımlar

Felipe Rocha Fotoğrafları

Felipe Rocha Fotoğrafları Felipe Rocha Fotoğrafları Felipe Rocha Fotoğrafları Felipe Rocha Fotoğrafları Felipe Rocha Fotoğrafları