Félix Maritaud

Félix Maritaud
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.12.1992
Doğum Yeri:Nevers

Fransız aktör.

Kalp Atışı Dakikada 120 (2017), Les îles (2017) ve Lux Æterna (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 L'ennemi
2019 Lux Æterna
2018 Un couteau dans le coeur
2018 Sauvage
2017 Kalp Atışı Dakikada 120

Kısa Film

2020 Christine and the Queens: La Vita Nuova
2019 Quel joli temps pour jouer ses vingt ans
2019 De la terreur, mes soeurs!
2019 La flame
2018 Les ardents
2018 Enter
2018 Sacré coeur
2018 Tout seul
2017 Les îles

Televizyon

2019 Vernon Subutex
2018 Jonas (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Félix Maritaud Fotoğrafları

Félix Maritaud Fotoğrafları Félix Maritaud Fotoğrafları Félix Maritaud Fotoğrafları Félix Maritaud Fotoğrafları Félix Maritaud Fotoğrafları