Fen-fen Cheng

Fen-fen Cheng
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :12.1.1970

Tayvanlı oyuncu, senarist ve yönetmen.

Ting shuo (2009), Chen shui de qing chun (2007) ve Xiong xiong ai shang ni (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Git Be Abi
2012 Xiong xiong ai shang ni
2009 Taipei 24H
2009 Ting shuo
2007 Chen shui de qing chun

Televizyon

2016 Finding Soul
2013 Ma, qing yi xia!

Senaryo

2012 Xiong xiong ai shang ni
2009 Qing chun ge zai
2009 Taipei 24H
2009 Ting shuo
2007 Chen shui de qing chun

Televizyon

2006 Mico, Go!

Oyuncu

2010 Jin zai zhi chi

Görev Aldığı Yapımlar

Fen-fen Cheng Fotoğrafları

Fen-fen Cheng Fotoğrafları Fen-fen Cheng Fotoğrafları Fen-fen Cheng Fotoğrafları