Ferdi Kurtuldu

Ferdi Kurtuldu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1980
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

1980 yılında İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de memur bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. 1998 yılında girdiği Görüntü Sanatları Tiyatro Okulu'nda eğitim aldı. 2005-2007 yılları arasında yayınlanan ve çok beğenilen Emret Komutanım dizisinin Jumbo Gökhan'ı olarak tanındı. 2012 yılında evlendi, Mete Noyan isminde bir oğlu var.

Filmografi

2017 Çam Yarması
2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım
2016 Yola Geldik
2015 Leblebi Tozu
2014 Kolpaçino 3. Devre
2014 Kendime İyi Bak
2014 Figüran
2013 Çakma Hayat
2012 Uzun Hikaye
2010 Günah Keçisi
2006 Emret Komutanım: Şah Mat
2006 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

Televizyon

2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2013 Osmanlı Tokadı
2010 İhanet
2009 Uygun Adım Aşk
2009 Sakarya Fırat
2008 Kötüler Konağı
2007 Zoraki Koca
2006 Kızlar Yurdu
2005 Emret Komutanım
2003 Lise Defteri
2002 Aşk ve Gurur
2002 Pembe Patikler
1997 Marziye

Görev Aldığı Yapımlar

Ferdi Kurtuldu Fotoğrafları

Ferdi Kurtuldu Fotoğrafları Ferdi Kurtuldu Fotoğrafları Ferdi Kurtuldu Fotoğrafları Ferdi Kurtuldu Fotoğrafları Ferdi Kurtuldu Fotoğrafları